tiistai 8. toukokuuta 2012

Mitä nykyaikana tehdään vanhoilla videokaseteilla?

Myin omat VHS-kasetit aikoinaan kirpparilla pois hyvään aikaan, jolloin niistä sai vielä jotain. Viime joulun aikoihin mietin veljelleni lahjaa. Huomasin jossakin kirpparilla Tähtien sota-videokasetit (alkuperäiset 4, 5 ja 6 osa) ja sain idean. Miltäköhän kasettien kannet näyttäisi tauluina? Ostin kasetit 3 e ja hain kaupasta mustat kehykset, kirpparilta kun en tähän hätään niitä löytänyt. Irrotin kannet koteloista ja laitoin ne paksun kirjan väliin oikenemaan. Pohjaksi tauluihin laitoin mustaa pahvia, koska en aivan ostanut oikean kokoisia kehyksiä. Kuinka ollakaan ;) Musta pahvi näytti myös hyvältä videon kansiin nähden. En tiedä onko joku rustaillut tälläisiä aikaisemmin?

Nyt täytyy vaan miettiä, miten käyttää loppumateriaali? Periaatteessa vhs:n kasettikoteloista voisi tehdä rasioita päällystämällä ne kankaalla tms. Tulisi varmaan hienoja lahjarasioita tai korurasioita. Videon nauhaa olen myös miettinyt. Olen joskus yrittänyt virkata sitä, mutta lopputulos on ollut sellaista, että työ on jäänyt kesken. 




En tietysti ottanut niistä Tähtien sota- tauluista kuvia. Tässä esimerkkinä Taru Sormusten Herrasta-taulu, En löytänyt mustaa pahvia just nyt, joten takana on kansio :). Tähänkin tauluun kävisi paremmin kenties mustat kehykset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti